Dommermøte for løshunddommere 2019 markerer starten på årets prøvesesong.

Torsdag 15 august 2019 var alle løshundommere innkalt til dommermøte i klubbhytta på Tømte i Blaker. Dette markerte åpningen av årets prøvesessong. Klubben er så heldig at vi disponerer 38 løshunddommere og har 4 nye elever og aspiranter under opplæring. Det er derfor stor kapasitet på løshunddommere i klubben. Dette er både gledelig og viktig for at vi skal kunne gjennomføre så mye jaktprøver som vi gjør hver eneste høst. For å påskjønne og motivere våre dommere gikk klubben til innkjøp av vadmelsjakker med påtrykt klubblogo til alle prøvedommere som bandt seg til å dømme et gitt antall prøver de kommende 2 årene.

Klubbens leder Ole Anders Stenby som også er leder av løshundkomiteen gikk gjennom dommerkompendiene som var utsendt fra Norske Elghundklubbers Forbund. Det er viktig for alle å ha en gjennomgang av prøvereglene og føring av skogskortene. En omforent holdning til hvordan regelverket skal tolkes er nødvendig for at dømmingen skal bli mest mulig ensartet av dommerne.

Til stede på møtet var også Rune Viken fra Tracker som orienterte om den sponsor- og fordelsavtalen som var inngått med Norske Elghunklubbers Forbund. Dette er en avtale som gir våre dommere redusert pris på ny Tracker og på den årlige lisensen. Rabatt på årslisensen tilkommer også de som allerede har Tracker. Nærere presentasjon av denne avtalen er tatt inn i siste nummer 2/2019 av Elghunden

Tracker vil også være til stede på våre samlaprøver og overføre disse til nettet slik at vi som publikum kan følge de enkelt hundene under gjennomføringen av samlaprøvene. Dette er en fin måte å øke engasjementet og interessen for våre jaktprøver.

Jeg aksepterer

Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som "innstillinger", "sikkerhet" e.l. Dette vil imidlertid få konsekvenser for bruken av nettstedet generelt