Ringstrening med Ellen Krogstad og Nils Rønaas foran Vårutstillingen.

Oslo-områdets Elghundklubb gjennomfører 3 kvelder med ringtrening foran klubbens Vårutstilling den 7. mars 2020 i Nes Ridesenter. Treningen gjennomføres med de drevne hundefolkene Ellen Krogstad og Nils Rønaas. Dette er en fin trening for unghunder som skal i utstillingsringen utover våren. Det er nok både nødvendig og lærerikt både for hunder og eiere. Det er interessant å se hvordan hundene forandrer adferd etter en liten stund sammen i treningslokalene.

Jeg aksepterer

Det medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og gjør at vi kan tilby deg en tjeneste som virker best mulig.

Funksjonen kan slås av i de fleste nettlesere gjennom et menyvalg som "innstillinger", "sikkerhet" e.l. Dette vil imidlertid få konsekvenser for bruken av nettstedet generelt